Docenten Toga academie

mr.Jan Vlug

mr. Jan Vlug

Dhr. Mr. Jan Vlug is sinds 1992 strafrechtadvocaat en is in die hoedanigheid betrokken geweest bij veel bekende zaken.

mr. Annette van Riemsdijk

mr. Annette van Riemsdijk

Naast advocaat, mediator (vFAS, IMI, MfN, vVCP, SNM en Juripax), rechter plv. en raadsheer-plv. is mr. Van Riemsdijk een ervaren docent, trainer, bestuurder, arbiter en adviseur.

prof. dr. Diana de Wolff

prof. dr. Diana de Wolff

Prof. dr. Diana de Wolff is advocaat en partner bij Stadhouders Advocaten. Daarnaast is zij raadsheer- plaatsvervanger bij het gerechtshof Den Bosch en is zij bijzonder hoogleraar Advocatuur aan de Universiteit van Amsterdam.

mr. Eric Diepraam

mr. Eric Diepraam

Mr. Eric Diepraam is sinds 2012 strafrechter bij de rechtbank Amsterdam. De afgelopen vijf jaar was dat als rechter-commissaris met als bijzondere aandachtsgebieden fraude, cybercrime en bijzondere getuigen.

Prof. dr. Peter van Koppen

Prof. dr. Peter van Koppen

Sinds 2003 is Prof.dr. Peter van Koppen (1953) hoogleraar Rechtspsychologie aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Vrije Universiteit Amsterdam. Hij is psycholoog.

mr. Monique van der Zouw

mr. Monique van der Zouw

Mr. Monique van der Zouw is werkzaam in het familie- en jeugdrecht en strafrecht. Daarnaast is zij sinds 2001 mediator en staat zij bij het MfN (voorheen NMI) geregistreerd als mediator. Zij is aangesloten bij de VNJA (Vereniging Nederlandse Jeugdrecht Advocaten) en de VMSZ (Vereniging Mediators in Strafzaken).

mr. Thomas van Essen

mr. Thomas van Essen

Mr. Thomas van Essen is advocaat en partner bij SOLV Advocaten. Hij heeft jarenlange ervaring op het gebied van privacyrecht en dataprotectie en houdt zich dagelijks bezig met vraagstukken op het gebied van de AVG en de Uitvoeringswet AVG.

mr.dr. Arnaud Booij

mr. dr. Arnaud Booij

Mr. dr. Arnaud Booij is fiscaal advocaat (advocaat-belastingkundige) gespecialiseerd in de fiscale procespraktijk, met nadruk op cassatie en aansprakelijkheidszaken.

Prof.mr. Bas Steins Bisschop

prof. mr. Bas Steins Bisschop

Prof. mr. Bas Steins Bisschop is sinds 2001 werkzaam bij Nyenrode Business Universiteit waar hij verantwoordelijk is voor het juridische onderwijs in de Nyenrode degree programs. Verder geeft hij les in diverse executive education programs en doet hij onderzoek binnen een breed scala van juridische onderwerpen.

prof.mr.dr. Kid Schwarz

prof. mr. dr. Kid Schwarz

Prof. mr. dr. Kid Schwarz is per 1 maart 2017 benoemd tot hoogleraar Ondernemingsrecht aan de Erasmus School of Law en actief als partner bij Baker Tilly Berk NV.

Ing. Jaś van Driel

Ing. Jaś van Driel

Ingenieur Jaś van Driel is sinds mei 2013 geregistreerd als gerechtelijk deskundige op het vakgebied 006.2 "Toetsing aan de Wet Wapens en Munitie". Sinds 1984 is ing. Jaś van Driel consultant wapens en wapenwet- en regelgeving, zowel Nederlandstalig als internationaal (Fare Consultants).

mr. Michel Visser

mr. Michel Visser

mr. Michel Visser is meer dan 13 jaar advocaat en is daarnaast docent bij de Universiteit van Amsterdam, Universiteit Leiden, CPO Universiteit Nijmegen en enkele vastgoedorganisaties.

Remie Huijs

mr. Remie Huijs

Sinds 1 januari 2019 is Remie Huijs partner in het M&A/Corporate team van Holla Advocaten. Remie begeleidt fusies, overnames en het aangaan van samenwerkingsverbanden (joint ventures). Daarnaast treedt Remie op bij geschillen over de afwikkeling van dergelijke transacties en bij conflicten tussen aandeelhouders.

Kleine groepen
Niet-saai garantie
Altijd vlakbij de trein
Heerlijke lunch en borrel
Inclusief handig naslagwerk
Makkelijk parkeren