prof. dr. Diana de Wolff

Diana de Wolff is sinds 1998 arbeidsrechtadvocaat bij Stadhouders Advocaten in Utrecht. In 1999 promoveerde zij op het proefschrift De arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd. Diana publiceert regelmatig in tijdschriften als ArbeidsRecht en TRA, is raadsheer-plaatsvervanger bij het hof ’s-Hertogenbosch en treedt vaak op als docent in postacademische opleidingen en cursussen arbeidsrecht, bijvoorbeeld over flexibele arbeidsrelaties, ontslagrecht, arbeidsongeschiktheid en re-integratie en wijziging van arbeidsvoorwaarden.

prof. dr. Diana de Wolff

Prof. dr. Diana de Wolff is advocaat en partner bij Stadhouders Advocaten. Daarnaast is zij raadsheer- plaatsvervanger bij het gerechtshof Den Bosch en is zij bijzonder hoogleraar Advocatuur aan de Universiteit van Amsterdam.

Cursussen van prof. dr. Diana de Wolff

Actualiteiten arbeidsrecht Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB)Amsterdam

prof. dr. Diana de Wolff
De Nieuwe Poort Amsterdam

Per 1 januari 2020 treedt de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) in werking. Het ontslagrecht wordt opnieuw ingrijpend gewijzigd en flexarbeid wordt onderworpen aan meer regels. De WW- premie gaat variëren afhankelijk van het soort contract. Met deze cursus bent u goed voorbereid op deze veranderingen. De WAB wordt besproken tegen het licht van andere actuele ontwikkelingen in het arbeidsrecht.