mr. dr. Arnaud Booij

Mr. dr. Arnaud Booij behandelt in samenwerking met de strafrechtadvocaten fiscale fraudezaken. Onder zijn cliƫnten bevinden zich veel financiƫle dienstverleners, zoals banken en trustkantoren.

Hij fungeert voor accountants en belastingadviseurs vaak als adviseur voor de wat complexere fiscale zaken, waar men niet dagelijks mee te maken heeft. Hij is ook goed thuis in die fiscale zaken die het ondernemingsrecht of de toezichtwetgeving raken. Arnaud is daarnaast actief als zakelijk en fiscaal mediator.

De laatste jaren richt mr. dr. Arnaud Booij zich ook op "International tax dispute resolution", het oplossen van internationale fiscale problemen. Daarnaast is hij ook docent aan de Universiteit Leiden. 

mr.dr. Arnaud Booij

Mr. dr. Arnaud Booij is fiscaal advocaat (advocaat-belastingkundige) gespecialiseerd in de fiscale procespraktijk, met nadruk op cassatie en aansprakelijkheidszaken.

Cursussen van mr. dr. Arnaud Booij

WWFT in de advocatenpraktijkAmsterdam

mr.dr. Arnaud Booij
De Nieuwe Poort Amsterdam

Toepassing van de WWFT in de praktijk staat centraal in deze cursus. U leert waaraan het kantoorbeleid moet voldoen aan de hand van concrete cases. U kunt na afloop van deze cursus toetsen welke diensten onder de WWFT vallen en in welke situaties een melding ongebruikelijke transactie dient te worden gemeld.