Toon cursussen op rechtsgebied

Masterclass burgerlijk procesrecht

11 december 2019 - De Nieuwe Poort Amsterdam

prof. dr. Gert van Rijssen
 • DOCENT(EN):
  Prof. dr. Gert van Rijssen
 • LOCATIE:
  De Nieuwe Poort Amsterdam
 • TIJD:12:30 tot 17:30 uur
 • PRIJS:349
 • DATUM:
  11 december 2019
 • PO-PUNTEN:4
De Nieuwe Poort Amsterdam

In deze cursus geeft raadsheer en hoogleraar Gert van Rijssen waardevolle tips die van pas komen in elke civiele procedure. Veel aandacht zal uitgaan naar het praktisch formuleren van stellingen en verweren. In het verlengde daarvan wordt er ingegaan op bewijs, bewijslast en bewijsaanbod. 

4 PO-PUNTEN Nederlandse Orde van Advocaten

Niveau & Doelgroep

De Masterclass Burgerlijk Procesrecht is bedoeld voor deelnemers die over een gedegen kennis beschikken van het burgerlijk procesrecht. Het niveau is verdiepend. Deze cursus is bedoeld voor advocaten en andere academisch geschoolde juristen. 

Cursusvorm

Prof. dr. Gert van Rijssen geeft in deze cursus praktische tips over het effectief stellen en waar nodig bewijzen. Op welke wijze kunnen de winkansen in een zaak zo goed mogelijk worden beïnvloed? De cursus verbindt het juridische kader aan de actualiteit en de praktijk. U bent na afloop op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van het burgerlijk procesrecht.

Deel 1: praktisch formuleren van stellingen en verweren, bewijsrecht

Deel 2: actualiteiten burgerlijk procesrecht

Doelstelling

U bent na afloop van de cursus op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het burgerlijk procesrecht en bent nog beter in staat stellingen en verweren effectief te formuleren, zodat de winkansen in uw zaken zijn toegenomen.

Prof. dr. Gert van Rijssen is bijzonder hoogleraar Rechtspraak aan de Radboud Universiteit. Hij is raadsheer in het Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden, civiele kamer. Hij is ook arbiter in de Raad van Arbitrage voor de bouw. Voor zijn overstap naar de rechterlijke macht was Gert van Rijssen advocaat. Door de jaren schrijft en publiceert hij geregeld.

      

De Nieuwe Poort Amsterdam
Claude Debussylaan 2
1082 MD Amsterdam

Aanmelden voor deze cursus

U ontvangt na aanmelding een bevestiging per e-mail.